1. Vooraf aanmelden is verplicht, anders kan uw kind niet naar de oppas.
2. Uw kind is alleen welkom als het volledig klachten vrij is.
3. Tot de deur van de Beukelaar brengt u uw kind weg, en haalt u het op. U komt niet zelf de Beukelaar in.
4. Voor inhoudelijke vragen kunt u mailen met oppasdienst@gergemkampen.nl, voor vragen omtrent het aanmelden met rboot@gergemkampen.nl.
5. U meld uw kind pas aan, nadat u een uitnodiging via Kerktijd hebt gekregen om de dienst te bezoeken!
6. Kinderen die naar de oppas gaan hoeft u niet mee te rekenen in Kerktijd.
7. U kunt zich aanmelden tot zaterdag 15:00.
Aanmelden  kan via de volgende link:

Voor de maand juli en voor de maand augustus gaan we gebruik maken van 1 link per maand voor het aanmelden.
Dus bent u uitgenodigd voor de dienst, en wilt u uw kind aanmelden voor de oppasdienst?
Dan klikt u op onderstaande link. Vink de dienst aan voor welke u bent uitgenodigd en u rond uw aanmelding op de gebruikelijke manier verder af.

Aan de moeders:

Als u aan de beurt bent om de kerkdienst te bezoeken en u heeft jonge kinderen die nog niet mee kunnen naar de kerkdienst, mogen ze bij de oppasdienst worden gebracht. Van de moeders wordt dan verwacht dat je ook oppast. Hiervoor moet u zich nu opgeven op oppasdienst@gergemkampen.nl met jullie naam, mailadres en 06-nummer.

Verdere informatie over aanmelding per kerkdienst en overige regels rondom het oppassen en het rooster zullen jullie krijgen via de mail.

Aan de oppasmeisjes:

De meisjes die al mee hielpen met oppassen, willen jullie je even opnieuw aanmelden op het bovenstaande mailadres? Graag even duidelijk naam, mailadres en een evt. 06-nummer doorgeven.

Nieuwe meisjes van harte welkom! Ben je 12 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te helpen met oppassen, dan vinden we het erg fijn als je je aanmeldt! Aanmelden kan via het bovenstaande mailadres.