Naar aanleiding van het geplaatste bericht over de verruimingen in de kerkgang kwamen enkele vragen binnen. Daarom een nadere toelichting. Kort samengevat houdt het informatiebericht het volgende in: 

Indien u geen bezwaar heeft tegen het gedeeltelijk loslaten van 1,5 meter afstand, verandert er voor u niets. U accepteert zoals gebruikelijk de uitnodiging van Kerktijd.nl. In principe wordt u per zondag eenmaal uitgenodigd. Het kan zijn dat u een uitnodiging ontvangt voor een dienst waarin de 1,5 meter wordt gehouden, er is dan namelijk nog plaats over tijdens deze dienst. In een enkel geval kan het voorkomen dat u voor zowel de ochtend als een van de middagdiensten een uitnodiging ontvangt, u kunt dan zoals vanouds twee keer een kerkdienst bezoeken. 

Mocht u liever nog wel de 1,5 meter afstand houden, dan kunt dit tot en met donderdag 30 september mailen naar rboot@gergemkampen.nl. U wordt dan verwijderd uit het Kerktijdsysteem. Op de site ziet u per zondag in welke dienst de 1,5 meter wordt gehandhaafd en zonder aanmelding en uitnodiging kunt u deze dienst bezoeken. Let op: dit geldt dus alleen als u gemeld hebt dat u niet wilt afstappen van de anderhalve meter afstand.  

Tijdens de weekdiensten is het vak onder de achtergalerij gereserveerd voor degene die de 1,5 meter willen houden. Als u de 1,5 meter wilt houden hoeft u zich niet afzonderlijk voor iedere weekdienst aan te melden.  

Bij beide opties blijft u bij binnenkomst en vertrek de aanwijzingen van de (hulp)kosters opvolgen.  

Het kan voorkomen tijdens een zondag waarop er doopsbediening plaatsvindt dat u geen uitnodiging ontvangt, aangezien er dan verschillende leden van een doopfamilie aanwezig zijn. 

We beseffen dat eenieder zijn eigen voorkeuren en wensen heeft. Zeker de eerste tijd komt er (op de achtergrond) veel kunst en vliegwerk om alles goed te laten verlopen. We hopen op uw begrip.  

 

Anderhalve meter diensten