Helaas waren we genoodzaakt om deze lezing af te lasten door de covid-19 perikelen.

Tot op heden zijn er geen ontwikkelingen die een verplaatsing naar april 2021 aannemelijk maken.

We zien ons daarom genoodzaakt de lezing voorlopig niet weer op de agenda te zetten. Wij en met ons Kim Phuc betreuren dat. Maar het is niet anders. Zeker in het licht van alle ernstige gevolgen van de ziekte voor en verlies van dierbaren is dit maar een kleinigheid.

We hopen voor D.V. april 2022 weer een bezoek van haar aan Nederland op de planning te krijgen. Ver weg nog, maar in normale tijden is haar agenda erg gevuld. Zodra er nieuwe positieve ontwikkelingen zijn zullen we dat melden.

In de afgelopen week is haar schoonvader; de vader van haar man Toan plotseling overleden. Extra verdrietig was dat ze door de reisbeperkingen niet de begrafenis in Vietnam bij konden wonen.

Enkele dagen te voren hadden Toan Bui en Kim nog een bezoek aan hun (schoon-)ouders gepland voor D.V. einde 2021. Daarbij uitgaande van gunstiger omstandigheden t.a.v. de covid-19 perikelen.

We zijn dankbaar te mogen zeggen dat Toan’s vader en Kim’s schoonvader zich geborgen mocht weten in het offer van Christus.

Als u de behoefte voelt uw medeleven te tonen mag u een bericht in onze brievenbus doen. We sturen die dan in een pakket door naar de familie. Indien mogelijk in het Engels. We kunnen als dat gewenst is eventueel reacties in het Nederlands voor u in het Engels vertalen.

Geef a.u.b. op de buitenkant van de enveloppe duidelijk aan dat het voor de familie Bui-Phuc bestemd is. Dan loopt u niet het risico dat wij de enveloppe openen. De familie zal uw medeleven zeer waarderen.

Als u het makkelijker vindt mag u het ook per email aan ons versturen:mail. U mag op onze discretie rekenen.

Onze dank hierbij nog aan de kerkenraad die deze lezing had willen faciliteren en de leden van de werkgroep die mee hebben geholpen aan de voorbereidingen.

Fam. J. Gerritsen, Horstsingel Kampen