De bibliotheek is op 1 mei gesloten in verband met de meivakantie. Diverse scholen hebben twee weken meivakantie. Wij zijn in die tweede week (8 mei) wél geopend. Woensdag 24 april kunt u/jij nog boeken lenen voor de vakantie.

De kerkbibliotheek is er voor alle leden van de gemeente. Bent u/jij nog onbekend met ons? Kom gerust eens bij ons kijken. Boeken lenen kan al vanaf € 0,25 per boek voor een periode van drie weken of door middel van een jaarabonnement vanaf € 14,00. Van harte welkom op woensdagavond vanaf 18.45 tot 20.30 uur.

Wilt u/jij weten welke boeken wij in de kerkbibliotheek hebben? Met het onderstaand internetadres kom(t) u/jij in onze catalogus; www.gergemkampen.auralibrary.nl/auraicx.aspx of via de site van de kerk bij Bibliotheek – Gereformeerde Gemeente Kampen (gergemkampen.nl).

Komt u voor de eerste keer: De weg naar bibliotheek is aan de zijkant van Tasveld 54 en heeft als aanduiding “EIGEN WEG”. Dit is tegenover de bocht naar links. Onze ingang is dan aan de rechterkant en heeft een automatische verlichting.