Welkom bij de Zendingswinkel!

Welkom bij de zendingswinkel!

Wij nodigen ieder gemeentelid van harte uit om eens langs te komen in de Zendingswinkel. De zendingswinkel heeft als doel, het financieel ondersteunen van de zending van onze gemeenten.

Vanuit de gemeente krijgen wij diverse goederen en producten die we mogen verkopen voor het goede doel. U kunt ons helpen, door o.a. onze winkel te bezoeken en iets te kopen. We houden ons ook graag aanbevolen voor Douwe Egbertspunten, marktzegels en andere spaarpunten. De winst van verkochte artikelen gaat naar de ZGG!

kast3

Openingstijden
De Zendingswinkel is elke eerste dinsdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur geopend (m.u.v. schoolvakanties). Het is mogelijk buiten deze openingstijd op afspraak langs te komen. Op de eerste zaterdag in oktober komt de Zendingswinkel naar de Gemeentedag. Daarnaast organiseren we een paar keer per jaar een verkoop tijdens verenigingsavonden. Verder zijn we in augustus aanwezig op de zendingsmarkt in Hoogeveen.

Aanbod
Voor een kaart, een boek of CD, een kraam- of verjaardagscadeautje,  snoep, woondecoraties, speelgoed, naaigaren, een verzorgingsproduct, verse eieren of gewoon voor een bakje koffie met wat lekkers kunt u bij ons terecht. Ook kunt u “Joke’s overheerlijke Appeltaart” bestellen, vers voor u gebakken door Joke van Zaane. Voor het bestellen van producten, vraagt u een bestellijst aan.

Contact

Kom gerust eens kijken. Van harte welkom.

Bij familie G. Potkamp in IJsselmuiden.

Email
(let op, adresgegevens en telefoonnummer worden getoond wanneer u bent ingelogd met uw account)