Zendingswinkeltje

Op dit moment zijn we dringend op zoek naar iemand die de zorg voor het zendingswinkeltje op zich wil nemen. Door omstandigheden kan de vorige beheerder dit niet meer doen.

Zendingswinkel-1

Het doel van het zendingswinkeltje is steun bieden aan de zending. De volledige opbrengst gaat naar de ZGG. Wij krijgen allerlei goederen en producten vanuit de gemeente. Wij pimpen gekregen artikelen op zodat ze weer verkoopbaar zijn. Verder maken wij nieuwe dingen, zoals decoratie voor in huis en keuken. Ook maken we kaarten en kraam- en verjaardagscadeautjes. Verder hebben we eigengemaakte appeltaarten, zowel grote als kleine, die op bestelling geleverd kunnen worden. We kopen ook artikelen van Douwe Egberts-punten en spaarzegels. Ten slotte verkopen wij nog boeken, cd’s, verzorgingsproducten en sieraden.

Eén keer per jaar houden wij in het voorjaar ‘Open Huis’. Daarmee steunen we de voorjaarsactie van de ZGG. Alle spullen staan dan op de benedenverdieping en zijn voor iedereen gemakkelijk toegankelijk.  Verder staan we op de gemeentedag in oktober en op de zendingsmarkt in Hoogeveen. Twee of drie keer per jaar zijn we met een verkooptafel aanwezig tijdens verenigingsavonden.

Welkom!
Wij nodigen iedereen van harte uit om langs te komen in de winkel en hiermee het goede doel te steunen. Alle producten worden verkocht voor een klein prijsje. Het is zeker de moeite waard eens te komen kijken. Mocht u zelf nog producten of andere dingen hebben die u wilt schenken aan het zendingswinkeltje, dan is dat zeer aanbevolen!